Filmklub Kanalen

Filmklubben på Aalborg Universitet

Om Filmklub Kanalen

Fakta

Filmklub Kanalen binder Aalborg Universitet sammen med kvarteret omkring universitetet. Det kaldes Kanalkvarteret og har lagt navnt til filmklubben.

Målgruppen er dels nuværende som tidligere studerende og medarbejdere ved Aalborg Universitet, og dels beboere fra Kanalkvarteret og det øvrige Aalborg.

Formålet er at vise spillefilm på stort lærred for medlemmerne! Forevisningerne foregår på kvalitetsudstyr på Aalborg Universitet

Filmklub Kanalen blev stiftet i 1992 som afløser for en filmklub for bebyggelsen Klingenberg nær Aalborg Universitet.

Se her angående medlemskab af Filmklub kanalen.

Filmklubben er medlem af Sammenslutningen af Danske Filmklubber, SDF.

Se også vedtægterne.

Bestyrelsen

Bestyrelsen vælges hvert år på generalforsamlingen. I sæsonen 2019/2020 består bestyrelsen af

Revisor

Du kan kontakte os pr. e-mail på adressen kontakt@filmklubkanalen.dk

Har du spørgsmål vedrørende medlemskab kan du henvende dig til kassereren.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores web-sider kan du henvende dig til webredaktøren Henrik Just på e-mail: webmaster@filmklubkanalen.dk.